Veckan som gått

Tjip!
 
Jag har varit så galet frånvarande den sista tiden! Men så blir det när man är åter på jobbet. Just nu är det så lugnt här så jag sitter och rättar stavfel på hemsidan. Har man inga arbetsuppgifter får man skapa dom ;) Klart jag inte sitter helt barskrapad på arbete men tekniken strular lite så då får jag göra annat under tiden. Tänkte att jag kunde sammanfatta lite snabbt vad som skett den senaste tiden.
 
Altanbygge 1.0
Detta projekt var det väl tänkt att jag skulle uppdaterat lite mer om men faktum är att en dag var all trall lagd och det som är kvar nu är staketet runt om och 2 trappor. Med andra ord är vi förbi halvvägsgränsen skulle jag säga. Nu jobbar dock både jag och Tobias och med rådande spöregn och blixtnedslag så ligger bygget på is (läs vatten). 
 
Virkning
Jag kände att en blåval vore på sin plats så jag virkade en. Dessutom har jag vunnit striden över garnhärvan. I detta nu har jag en duk och en hammarhaj (!!) som ligger under virknålen i väntan på att bli färdigställda. Jag får ibland frågan vad jag gör med allt jag virkar och jag vet inte vad jag ska svara. Just nu ligger allt i en hög på matrumsbordet ;)
 
Ibland behöver man bara en blåval helt enkelt.
 
Förutom dom två punkterna har jag varit på bröllop i Falköping. Det var hysteriskt mysigt och jag vann en vattenpistol, bästa ever!
 
Jag testade vattenpistolen på Ampi, såklart.
 
Vi bodde på världens mysigaste hotell! Mössebergs kurort heter det och jag rekomenderar ALLA som behöver bo i Falköping att boka in sig där. Superfina rum, supermysig spa-avdelning och supergod frukost. 
 
 Jag hade både kläder och smink på mig eftersom det vankades bröllop. INTE ILLA!
 
Givetvis var även bruden Matilda och brudgummen Rickard på plats. Klänningen har Matilda givetvis sytt själv och hela festen var dekorerad med egengjorda prylar och sötsaker. SÅ.HIMLENS.MYSIGT. 
 
Converse <3
 
Så har jag alltså haft det. Såklart har jag snuffat på alla mina små djur också. LingLing har bytt sovplats från datorstolen till sin egen lilla kattsoffa. Ampi har lekt med Dullan som satt barnvakt till henne när vi var på bröllop. Wilma har ätit gräs och fisit mig i ansiktet. Allt är med andra ord precis som det ska vara!
 
Puss
 
 
 
 
RSS 2.0